23
uto, jul

UČENIK IZ OBRENOVCA VITLAO PIŠTOLJEM U ŠKOLI! Nakon minuta ćutanja izvadio plastični pištolj, odmah odveden u policiju

Info

Samo dan nakon tragičnog događaja u OŠ "Vladislav Ribnikar", učenik jedne škole u Obrenovcu, napravio je incident odmah nakon minuta ćutanja.

Prema izveštaju Mladena Mijatovića, jedan od učenika doneo je plastični pištolj u školu, koji je izvadio i okrenuo prema učenicima. Policija je odmah reagovala.

- Incident se dogodio u OŠ "Jefimija" u centru Obrenovca. Na licu mestu reagovao je školski policajac. U prvom razgovoru sa razrednom, dežurni nastavnik ostavio je decu nakon minuta ćutanja u učionici na trenutka, kako bi video da li su sva deca ušla na čas. Dečak sa inicijalima M. D. izvadio je iz ranca plastični pištolj i pokazao ga drugu. Taj drug ga je uzeo, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu - kaže Mijatović.

Nestvarna situacija nakog jučerašnjeg događaja odmah je prijavljena policiji, koja je ekspresno reagovala.

- Od njega je pištolj uzeo treći dečak i krenuo da maše njime u učionici. Deca su se uplašila. Obavešten je razredni i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dečaka je predat pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sa roditeljem u Odeljenje za maloletničku delikvenciju radi daljeg postupanja. Ovo je po meni jedan nestvaran incident. Izuzev straha, povređenih nema - rekao je Mladen MIjatović u jutarnjem "Pinka".