26
sre, jun

SL: Država je sa svoje strane učinila sve da zaštiti sve Srbe koji imaju primanja iz budžeta Republike Srbije

Info

Srpska lista je saopštila danas da je država Srbija učinila sve za Srbe koji imaju primanja iz budžeta republike Srbije, dok kvazi patriote nisu ništa uradile.

„Dok sa svih strana traju napadi na našu državu i naš narod presvučeni DSS i imaginarni pokret bez članova Otadžbina lešinare i pokušavaju da odgovornost za maltretiranje Srba sa Kurtijevog režima prebace na državu Srbiju i predsednika Vučića.

Sramno je da se bez ijedne činjenice, iako im je to manir, u medije plasiraju bezočne laži. Tako su ovi lešinari zaboravili da je država činila sve da se kroz pregovore u Briselu pronađe rešenje za dinar i funkcionisanje Poštanske štedionice i da je sedam rundi u dijalogu bilo posvećeno nastojanju da se pronađe rešenje, dok Priština sve vreme želi nasilje.

Država je sa svoje strane učinila sve da zaštiti sve Srbe koji imaju primanja iz budžeta Republike Srbije, otvorila alternativne poslovnice, garantuje radna mesta svim radnicima Poštanske štedionice a mesecima se svim diplomatskim sredstvima bori protiv ove jednostrane akcije Prištine. A šta su uradile kvazi patriote? Ništa! Kao po običaju. Već čekaju da lešinare i dosipaju so na ranu.

Šta više, postaje providno kako nikada ne smeju jednu reč prekora da upute Kurtiju i njegovim poslušnicima, ali su vrlo grlati kada treba napasti sopstvenu zemlju i predsednika Vučića“, stoji u saopštenju Srpske liste.