23
sub, sep

Košarkaš Marko Kešelj krstio sina u Visokim Dečanima

Info

Košarkaš Marko Kešelj i njegova supruga, modna dizajnerka Jovana Petković, krstili su sina Nenada u manastiru Dečani na Kosovu i Metohiji. Ponosni roditelji devetomesečnog dečaka, koji je dobio ime po Markovom ocu, želeli su da ovaj značajan događaj za njihovu porodicu bude obavljen na svetoj srpskoj zemlji, u zadužbini kralja Stefana Dečanskog i njegovog sina cara Dušana iz 14. veka. Nenadov kum na krštenju bio je slavni košarkaš Miroslav Raduljica.

Nenadovo krštenje Jovana i Marko su proslavili svečanim ručkom sa kumom i najbližima. Razlog više za slavlje bilo je i to što je iza košarkaša uspešna sezona u dresu Crvene zvezde, dok je Jovana napravila značajan pomak u karijeri, nakon što je na jubilarnom desetom "Serbija fešn viku" u aprilu predstavila novu kolekciju za koju je dobila pohvale i od publike i od modne kritike.

Košarkaš Marko Kešelj često ističe značaj porodice, pa ne čudi što su sportista i njegova supruga za krštenje sina izabrali jedan od najlepših bisera među srpskim srednjovekovnim manastirima.